De10Beste Antivirus

Beste Tablet Antivirus Apps Voor 2024

Onze lijst met aanbevolen antivirus software hieronder zal je helpen jouw tablet te beschermen zonder deze langzamer te maken. Bescherm jouw apparaat met de leidende antivirus apps vandaag beschikbaar.

Adverteerder publicatie

Onze #1 Aanbeveling | Eerste Klas Beveiliging & Speciale Aanbieding
Bespaar 80%
up1
TotalAV

Onze algehele winnaar - antivirustechnologie van de bovenste plank.

 • Meest populaire nieuwe antivirusprogramma
 • Cyberbeveiliging tegen phishing en ransomware
 • Extra functies zoals Firewall, VPN en veel meer
 • In 2024 bekleedde TotalAV de 1e positie in AV-TEST industrie testscores
9.8
Beste voor mobiel en tablet
€ 9,95
Vanaf € 1,99
Bezoek Website
Beschikbaar in het Nederlands
Bespaar 57%
2
Norton

Norton is één van de meest welbekende merken in de hevig concurrerende antivirusmarkt - en met goede reden...

 • Bescherm je PC, Mac of mobiele apparaat
 • Won de 'Beste Prestatie Award' van AV-TEST
 • Virus Protection Promise (Geld Terug Garantie)
 • Beste Ouderlijk Toezicht functies
9.5
Geweldig
€ 29,99
Vanaf € 12,99
Bezoek Website
Beschikbaar in het Nederlands
Bespaar 50%
3down
Panda

Andere merken laten je extra betalen voor een VPN. Panda Security bevat een basis VPN voor iedereen. Dit alleen al maakt het een antiviruspakket dat het overwegen waard is.

 • Een gratis VPN inclusief in ieder pakket
 • Hoogste niveaus van bescherming
 • Duidelijke gebruikersinterface
 • Geen invloed op prestatie
9.4
ZEER GOED
€ 46,99
Vanaf € 23,49
Bezoek Website
Beschikbaar in het Nederlands
Bespaar 50%
4
Bitdefender

Bitdefender beveiligingsoplossingen verzamelt continu top cijfers van verschillende testcentra en publicaties wereldwijd

 • PC MAG Editor's Choice - 6 jaar op rij!
 • Beveiliging voor Windows, Android, Mac en iOS
 • 500 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd
 • Ouderlijk toezicht biedt ouders aanvullende online beveiliging
9.3
ZEER GOED
€ 64,99
Vanaf € 32,49
Bezoek Website
Beschikbaar in het Nederlands

Als je denkt dat tablets veilig zijn tegen virussen en malware, denk dan nogmaals na...

In het laatste jaar alleen, zijn er in totaal 172 schadelijke apps gevonden in de Play Store ondanks Google’s pogingen om lugubere apps van hun platform te weren.

Tegen de tijd dat deze schadelijke apps werden ontdekt, waren ze allen tezamen al maar liefst 335 miljoen keer gedownload!

Deze apps vol malware kregen het voor elkaar langs Google’s App Defence Alliance te glippen door zich voor te doen als applicaties in spellen, hulp apps, achtergronden, photo editors, en meer.

In werkelijkheid, probeerden deze nare apps jouw persoonlijke informatie, login details, en zelfs je vingerprint te stelen.

Onderzoekers hebben ook een nieuwe familie van clicker malware gevonden: “BearCloud” en “Haken”. Een clicker is een type trojan dat advertentiefraude uitvoert door het nabootsen van de gebruiker en “klikken” op advertenties om inkomsten te genereren op een pay-per-click basis.

Op het moment van schrijven, is BearCloud meer dan 78 miljoen keer gedownload terwijl Haken meer dan 50.000 downloads heeft.

Er zijn talloze andere voorbeelden van schadelijke apps vermomd als functionele apps, van mode apps tot abonnement scam apps. En als je regelmatig apps installeert van niet officiële derden mobiele applicatie winkels, zijn de risico's zelfs nog hoger.

Dus als je jezelf nog steeds afvraagt of je antivirus software nodig hebt voor jouw iPad, Amazon Fire HD, Samsung Galaxy tab, of enige andere tablet, is het korte antwoord een klinkende JA!

Zonder, riskeer je het verliezen van persoonlijke informatie, financiële gegevens, belangrijke bestanden, onvervangbare foto's, en meer.


Waar We Op Testen In De Beste Antivirus Oplossing Voor Tablets

Er zijn vele respectabele beveiliging aanbieders die antivirus producten ontwikkelen speciaal gemaakt voor tablet bescherming. Terwijl we ons onderzoek deden en daaropvolgend gingen rangschikken, hebben we aan het volgende gedacht:

1. Biedt het all-inclusive bescherming tegen virussen, ransomware, spyware, Trojans, wormen en andere grote dreigingen?
2. Heeft het een negatieve impact op het werkend geheugen en de verwerkingssnelheid?
3. Biedt het real-time opsporing en verwijdering van malware infectie?
4. Welke extra beveiliging functies biedt het (indien aanwezig?
5. Is het betrouwbaar, efficiënt, en makkelijk te gebruiken?
6. Hoe presteert het in beoordelingen van onafhankelijke test labs, gebruikersbeoordelingen, en consumenten rapportages?
7. Biedt het verschillende klantenservice opties - telefoon, e-mail, en chat?


Must-have functies van de leidende antivirus apps voor tablets:

Na het testen en beoordelen van sommige van de meest populaire tools van de meest bekende antivirus en beveiliging aanbieders, kunnen we concluderen dat de beste antivirus oplossing verder gaat dan het beschermen van jouw apparaat tegen traditionele typen malware en virussen.

De beveiliging apps die we hierboven aanbevelen kunnen ook het volgende doen:

+ real-time bescherming bieden terwijl het 24/7 scant voor nieuwe virussen en opkomende dreigingen
+ Maximaliseert jouw tablet’s geheugenruimte door het scannen en verwijderen van rommel
+ Verlengd het gebruik van je batterij door het uitzetten of verwijderen van ongebruikte en overtollige apps
+ Biedt automatische backup en data herstel bescherming zodat je nooit geen enkel bestand meer zult verliezen
+ Komt met een snelle en veilige VPN voor anoniem browsen, streamen, en downloaden
+ Alle Wi-Fi netwerken beveiligen om hacks te voorkomen wanneer je publieke Wi-Fi gebruikt in cafés, hotels, op vliegvelden, en meer.
+ Je wachtwoorden beveiligen, adressen, en andere belangrijke notities door een wachtwoord beheerder
+ Biedt ouderlijk toezicht om jouw te helpen met het monitoren en beheren van de apparaten van je kinderen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb ik nog steeds virus bescherming nodig op mijn tablet?

Ja! Onthoud, alles is verbonden. Jouw computer is gesynchroniseerd met je telefoon en tablet en deelt praktisch dezelfde toegang tot jouw bestanden en data. Daarom, is het cruciaal je apparaten te beschermen, en niet alleen je hoofdcomputer. Als tenslotte een van jouw apparaten wordt gehackt, wordt namelijk alles aangetast. Gelukkig dekken veel van onze aanbevolen antivirussen meerdere apparaten, zodat je jezelf en jouw familie kunt beschermen tegen het laatste virus, malware, adware, en andere dreigingen!

Hebben tablets niet al ingebouwde antivirus bescherming?

Ja, de meeste tablets hebben dit. Ingebouwde antivirus software wordt echter zelden geupdate, dus het kan snel veranderende bedreigingen niet bijhouden. Daarnaast kan het je beschermen tegen phishing, identiteitsdiefstal, ransomware, en privacy lekken.

Hoe kan mijn tablet geïnfecteerd raken met malware?

Er zijn twee gebruikelijk manieren om je tablet bloot te stellen aan malware, virussen, trojans, en andere beveiliging dreigingen: apps en downloads. Wanneer je op een onbekende link klikt in jouw e-mail of een pop-up ad opent op een website, kunnen cybercriminelen automatisch een schadelijk bestand downloaden op jouw apparaat zonder het zelfs door te hebben, Apps downloaden van derden winkels stelt je ook bloot aan malware-laden apps die hackers gebruiken om je wachtwoord te stelen, bestanden te verwijderen, en meer.

Kan ik van virussen afkomen door een factory reset te doen?

Een factory reset is een manier om potentieel virussen en malware te verwijderen, maar het werkt niet 100% van de tijd. Door een factory reset te doen kom je ook niet van alle potentiële dreigingen af. Het brengt je telefoon terug naar dezelfde staat als toen het voor het eerst uit de fabriek kwam, verwijdert foto's, video's, bestanden, en opgeslagen instellingen. Waarom zou je in plaats daarvan geen degelijke antivirus software installeren? Op deze manier, hoef je jezelf bij voorbaat al helemaal geen zorgen te maken over jouw tablet die geïnfecteerd raakt!

Hoe weet ik of een antivirus programma compatibel is met mijn tablet?

De beste antivirus apps die we aanbevelen op deze pagina zijn allemaal compatibel met de grote tablet merken, inclusief maar niet gelimiteerd tot: Samsung Galaxy Tab, Apple iPad, Lenovo, Amazon Fire, Huawei, en Xiaomi.

Disclaimer

De10BesteAntivirus.com wordt aangeboden aan bezoekers als een gratis service. Echter, het kan zijn dat wij een commissie ontvangen van onze partners als je een soort software download die door ons wordt aanbevolen via onze link. Wij streven ernaar deze informatie zoveel als mogelijk up-to-date te houden, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd het geval zal zijn.