De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie
Intego

Intego Recensie

Onze Score: "Intego biedt erg goede bescherming voor Mac gebruikers, inclusief een krachtige antivirus, net zoals goede aanvullende functies als ouderlijk toezicht filters en een opruim tool. Via onze link krijg je een speciale korting van 50%, wat dit de beste keuze maakt voor Mac bezitters, qua prestatie en prijs kwaliteitverhouding."
Neem Intego - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.intego.nl/speciale-aanbieding/50%-korting

In deze Intego Antivirus recensie, gaan we dieper in op de functies en betrouwbaarheid van deze antivirus speciaal gemaakt voor Mac's besturingssysteem.

Er is een mythe die in het algemeen rondgaat dat Mac computers geen virussen kunnen krijgen en dat je daarom geen software hoeft te installeren die virussen blokt. Dit is niet waar, en deze mythe maakt duizenden Mac gebruikers kwetsbaar voor allerlei soorten virussen en malware waardoor je computer, en alle privé informatie, kwetsbaar is.

Intego is één van de bedrijven die specifiek dit probleem opgelost heeft met hun antivirus, die we hebben benoemd tot de beste Mac antivirus software. Dus, wat zijn de indrukwekkende functies van Intego? Waarom staat het zo hoog aangeschreven? We onderzoeken hieronder meer.

Bedrijfsachtergrond

Macintosh gebruikers hebben al sinds 1997 de mogelijkheid om gebruik te maken van de software die door Intego gemaakt werd. Het bedrijf claimt de enige te zijn die zich exclusief richt op beveiligingsproducten voor Apple producten. Ze hebben zelfs bescherming voor iPhones en iPads.

De programma's die zij maken zijn ontworpen om omvangrijk te zijn zodat ze gebruikt kunnen worden door professionals en beveiliging experts maar ook door de gemiddelde gebruiker thuis.

Intego is doorlopend aan de veiligheid van hun producten blijven werken terwijl Mac’s zich ontwikkelden en zorgden ervoor dat ze altijd up-to-date waren met de laatste besturingssystemen.

Het bedrijf heeft ook een aantal onderscheidingen ontvangen sinds de oprichting.

Awards en Prijzen

Het bedrijf heeft veel prijzen en certificaten ontvangen net zoals vele awards. Deze tonen de betrouwbaarheid van hun producten aan. Awards die ze hebben gewonnen zijn:

Top Ten Review Award of Excellence 2016
Macworld Editors Choice 2014
AV Comparatives Approved 2016
Mac Informer: Editors Pick 2014

Het bedrijf heeft ook een aantal extreem indrukwekkende recensies ontvangen waaronder één van About.com (5 sterren). De software is goed ontvangen onder vele Mac tijdschriften.

Volgens AV-TEST, het leidende Duitse antivirus laboratorium, heeft Intego 100% opsporing cijfers voor macOS malware.

Beveiliging Functies

De beveiligingsfuncties van de Intego antivirus software bevat bescherming tegen zowel Macintosh als PC malware. Veel mensen draaien een windows besturingssysteem op hun mac. Je kunt hiermee virussen doorgeven en deze extra beveiliging kan je hiertegen beschermen. Wanneer je een PC apart hiervan draait ook, dan kunnen ze bescherming bieden hiertegen in samenwerking met Panda.

Automatische Scans zijn een geweldige functie wat betekent dat bestanden worden gescand wanneer deze worden geopend en dat je telkens gedekt bent wanneer je Mac wordt gebruikt.

De antivirus doet ook checks voor updates, wat betekent dat nieuwe dreigingen worden bekeken en dat je altijd bescherming krijgt.

De eenvoudige interface is een ander groot voordeel, en past bij het Macintosh merk. De software draait effectief en is erg makkelijk te gebruiken en te controleren.

Een locatie bewuste firewall is ontworpen om je Mac te beschermen wanneer je reist en nieuwe netwerken gebruikt. Het blokkeert ook verbindingen van onbetrouwbare apparaten en beschermd je mobiele hotspot.

Intego NetBarrier is inclusief en is een two-way firewall die je anti-spyware functionaliteit geeft. Het laat je weten wanneer een nieuwe verbinding wordt geopend en staat je toe personen te blokkeren die proberen op afstand toegang tot je Mac te krijgen.

Aanvullende Functies

Aanvullende functies zijn gratis antivirus voor andere Apple apparaten, wat betekent dat wanneer je ook iPhones en iPads hebt je hierop ook je antivirus kunt gebruiken.

Toegevoegde bonussen zoals e-mail notificaties wanneer een virus is ontdekt en verwijderd geven je ook wat meer een idee wat de software precies doet en wanneer je onder dreiging staat.

Evenals het scannen van de computer en software als e-mails, kan iedere externe opslag die verbonden is met jouw mac automatisch worden gescand zoals bijvoorbeeld externe harddrives en pen drives.

Ter aanvulling, bevat de software:

- Ouderlijk toezicht met website and applicatie blokkeren.
- Beschermt gevoelige persoonlijke informatie
- Mac Cleaner versnelt jouw Mac en ruimt deze op
- Persoonlijke Backup software voor snel en makkelijk herstel in geval van een crash

Gebruiksgemak en Prestatie

Dit kon niet makkelijker zijn om te gebruiken. De simpele. mac-vriendelijke interface geeft duidelijke instructies en veel verschillende opties. Je kunt je Intego software vertellen hoe om te gaan met nieuwe verbindingen en apparaten, wanneer deze jou meldingen moet sturen en welke apparaten en netwerken het kan vertrouwen. Dit kan allemaal eenvoudig gedaan worden, zelfs wanneer je een totale beginner bent.

Klantenservice

Intego’s klantenservice is een andere reden waarom ze een reputatie hebben verworven als het op betrouwbaarheid aankomt. Hun website heeft een fantastisch kenniscentrum, wat betekent dat je meestal het antwoord op iedere vraag direct online kunt vinden.

Als je het antwoord niet kunt vinden in het kenniscentrum, is er ook een forum wat het mogelijk maakt om te zoeken of er al eerder iemand is geweest die je vraag heeft beantwoord of naar de hulp die je nodig hebt. Als geen van deze methodes een oplossing bieden, heeft het bedrijf een ondersteuning ticket systeem, hiervoor moet een simpel formulier ingevuld worden op hun website waarna een medewerker van de klantenservice contact met je op zal nemen.

Conclusie

Intego’s specialisatie in Mac is een groot voordeel. Hun software voelt intuïtief en is exceptioneel makkelijk te installeren en gebruiken, wat dan ook je kennis van het Mac besturingssysteem is. Ze passen zich ook snel aan naar de nieuwe OS systemen die Apple vaak uitbrengt.

Gebruiksgemak is trouwens niet het grootste voordeel, je hebt beveiliging nodig en moet weten dat hoe je Mac ook gebruikt wordt, deze niet vatbaar is voor malware. Volledige, betrouwbare bescherming is waarom Intego’s award winnende software de beste antivirus voor mac genoemd wordt op onze site.
Neem Intego - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.intego.nl/speciale-aanbieding/50%-korting
Schrijf beoordeling over Intego
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
Intego Gebruiker Recensies
  • “Intego Mac Virus Bescherming is geweldig geweest om mee te werken. Ze waren er snel bij om op mijn e-mails te reageren. Ik waardeer Intego's snelle reactie om te helpen met ieder probleem dat ik had. Tot dusver heeft Intego's Virus Bescherming mijn Mac beveiligd tegen Virus infiltratie.“
  • “De afgelopen zes jaren heb ik een pakket van Integro programma's draaien inclusief VirusBarrier. VirusBarrier ontdekte een hardnekkig stukje malware dat terug bleef komen. Toen ik de Integro Helpdesk benaderde, werd ik geholpen met een snelle oplossing voor het probleem, en alles is goed en veilig nu. Prima service en geweldige malware bescherming. “
  • “De Integro producten helpen me simpelweg te werken zonder dat ik me zorgen hoef te maken over backups integriteit en het herstellen van bestanden. Makkelijk te gebruiken maar wel krachtig.“
  • “Fantastische beveiliging software en ondersteuning.“
Neem Intego - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.intego.nl/speciale-aanbieding/50%-korting