De10Beste Antivirus

Gebruiksvoorwaarden - De10BesteAntivirus.com

Gebruiksvoorwaarden

De10BesteAntivirus.com voorziet gebruikers van informatie en hulpmiddelen om bepaalde software producten beter te begrijpen. De10BesteAntivirus.com's websites, hun mobiele applicaties, software, API´s, data services en alle content (gezamenlijk de "Site") zijn auteursrechtelijk beschermde werken van De10BesteAntivirus.com Wij bieden gebruikers toegang tot deze website onder de voorwaarde dat zij alle richtlijnen en voorwaarden accepteren (gezamenlijk, "Voorwaarden") zonder wijziging.

Acceptatie van de voorwaarden

Door deze site te gebruiken, ga je ermee akkoord dat je gebonden bent aan de voorwaarden en van toepassing zijnde wetgeving en dat je verantwoordelijke bent voor de naleving van deze wetgeving. Indien je het niet eens bent met deze voorwaarden, moet je deze website niet gebruiken. De materialen op deze website zijn beschermd door de van toepassing zijnde auteursrechtelijke- en handelsmerk wetten.

Gebruikers licentie

De content op de De10BesteAntivirus.com website is alleen voor persoonlijk, individueel gebruik en niet geschikt voor commerciële of externe doeleinden. Onder deze Gelimiteerde Gebruik Licentie, mogen gebruikers de materialen niet wijzigen of kopiëren, gebruiken voor commerciële doeleinden of voor enige publieke vorm van vertoon (commercieel of niet-commercieel), proberen de Software of Services die deze De10BesteAntivirus.com site bevat te wissen, na te bouwen of auteursrechtelijke of andere content te kopiëren, content te verplaatsen naar een ander persoon, of naar een andere server. Deze licentie eindigt automatisch als gebruikers één van deze beperkingen schenden en kan stopgezet worden op ieder moment door De10BesteAntivirus.comen worden beëindigd. Na het voltooien van het bekijken van deze materialen door de gebruikers of na het eindigen van deze licentie, moet gebruikers de gedownloade content in hun bezit vernietigen, in zowel geprinte als in elektronische vorm.

Disclaimer

De materialen op de De10BesteAntivirus.com uitgegeven website worden aangeboden zoals te zien. De10BesteAntivirus.com maakt geen garanties, expliciet of impliciet, en wijst hierbij alle garanties van de hand, inclusief, zonder limitatie, enige impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, niet-inbreuk, intellectuele eigendomsrechten of anders. Ter aanvulling maakt De10BesteAntivirus.com geen verklaringen of garanties betreffende de nauwkeurigheid, mogelijke resultaten of betrouwbaarheid van het gebruik van de Content op of gerelateerd aan hun internetsite of op enige andere sites gelinkt aan deze site.

De inhoudelijkheden van de website, zoals teksten, illustraties, afbeeldingen, informatie aangeboden door De10BesteAntivirus.com licentiegevers en andere content beschikbaar op de De10BesteAntivirus.com Web Site, inclusief elke service ("Content"), zijn alleen voor informatief gebruik. Gebruikers worden geacht om de door de fabrikanten van de producten aangeboden informatie aandachtig te lezen, dit kan online of op de echte productetiketten of verpakking. Ondanks dat we behoorlijke moeite doen om de informatie op de Site te updaten, doen we geen verklaringen of garanties, expliciet of impliciet, dat de inhoud van de Site accuraat, compleet of actueel is.

DeBesteAntivirus.com is een op advertenties gebaseerde vergelijking- en recensie website. Om het mogelijk te maken deze site aan iedereen en gratis aan te bieden, gebruiken we links waarmee een doorverwijzing vergoeding krijgen van onze antivirus partner sites. De volgorde en ranking van antivirus partners in onze vergelijkingstabel kan beïnvloed worden door commerciële factoren, evenals algemene populariteit, conversie en prestatie data. Onze beoordelingen, volgorde en ranking kan van tijd tot tijd veranderen.

Onze aansprakelijkheid voor verlies of schade

Gebruik van deze website en services is op het eigen risico van de gebruiker. In geen geval kan De10BesteAntivirus.com of hun leveranciers aansprakelijk gesteld worden voor schade (inclusief verlies van data of zakelijke onderbrekingen). Wij zijn niet aansprakelijk op welke manier dan ook voor de inhoud die voortvloeit uit het gebruik van onze websites, zelfs als De10BesteAntivirus.com of één van De10BesteAntivirus.com´s geautoriseerde vertegenwoordigers verbaal of schriftelijk geïnformeerd is over de mogelijkheid van dergelijke schade.

Vergoeding

Gebruikers gaan ermee akkoord ons te vrijwaren, verdedigen en uit te sluiten van alle verliezen, schades en kosten, inclusief bepaalde advocaten kosten, die voortvloeien uit de gebruikers schending van deze Voorwaarden van gebruik en/of het gebruik van de Website door de gebruiker en om ons te vrijwaren van alle schades.

Revisies / fouten

De De10BesteAntivirus.com Website content kan technische, typografische of fotografische fouten bevatten, De10BesteAntivirus.com neemt geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, compleetheid of tijdlijnen van de materialen op de website. De10BesteAntivirus.com kan veranderingen aanbrengen aan de content op zijn website op ieder moment zonder voorafgaande kennisgeving. De10BesteAntivirus.com garandeert echter niet deze content op regelmatige basis te updaten.

Links naar externe aanbieders

De10BesteAntivirus.com heeft niet alle websites getest die linken naar deze website en accepteert geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van zulke gelinkte websites. Het hebben inbegrepen van een link betekent niet dat De10BesteAntivirus.com de site goedkeurt. Het gebruik van een website waar naartoe wordt gelinkt is op het eigen risico van de gebruiker.

Veranderingen aan deze voorwaarden

De10BesteAntivirus.com kan de Gebruiksvoorwaarden op ieder moment herzien zonder voorafgaande kennisgeving. Door deze website te gebruiken, gaan gebruikers ermee akkoord gebonden te zijn aan de laatste versie van deze Gebruiksvoorwaarden.

Geldende Wetgeving

Enige claims ten opzichte van een De10BesteAntivirus.com Website zijn onderworpen aan de wetten van Verenigd Koningkrijk, ongeacht verschillen in wetgeving met het land van de gebruiker. Tenzij hier anders bepaald, zullen alle geschillen ontstaan, direct of indirect, vanuit of gerelateerd aan de Voorwaarden van de Site worden opgelost uitsluitend in de rechtbanken van Verenigd Koningkrijk. Gebruikers stemmen hierbij onherroepelijk in met deze jurisdictie en de exclusieve jurisdictie van een dergelijke rechtbank in een dergelijk geschil.

Vragen

Als je vragen hebt over deze Voorwaarden, e-mail dan aub hallo (at) De10BesteAntivirus.com