De10Beste Antivirus

Antivirus Beoordelingen (Windows)

TotalAV
9.8
BESTE ALGEMEEN
"De geweldige bescherming tegen malware in al zijn vormen, talloze toegevoegde functies en het meeste waar voor je geld - al deze maken TotalAV onze algehele winnaar en meest populaire antivirus pakket."
Norton
9.5
Geweldig
"Norton antivirus is een grondlegger in de markt en een 39-malige winnaar van PCMag.com's Editors Choice award. De ouderlijk toezicht functies zijn ook niet te evenaren."
Panda
9.3
ZEER GOED
"Andere antivirussoftware laat je bijbetalen voor een VPN. Panda Security bevat een basis VPN voor iedereen. Dit alleen al maakt het een antiviruspakket dat het overwegen waard is."
Bitdefender
9.1
ZEER GOED
“Kijk naar BitDefender als je gaat voor ongeëvenaarde prestatie en gebruiksgemak. Ongeacht jouw apparaat, of welk assortiment aan apparaten je momenteel gebruikt, is er een product dat past bij jouw specifieke wensen.”
Avast
9.0
ZEER GOED
"Van de vier testen uitgevoerd door AV-Comparatives, verdiende Avast drie Advanced+ en één Advanced beoordeling. Dat is goed genoeg naar mijn weten. Avast staat sowieso in de top 10."
PC Protect
8.8
Goed
"Deze 'Ultieme Antivirus' biedt een antivirus motor, real-time bescherming, firewall, advertentie blokkades, disk opschonen, startup programma beheer, een browser beheerder en meer…"