De10Beste Antivirus

Antivirus Beoordelingen (Windows)

TotalAV
9.8
Uitstekend
"De geweldige bescherming tegen malware in al zijn vormen, talloze toegevoegde functies en het meeste waar voor je geld - al deze maken TotalAV onze algehele winnaar en meest populaire antivirus pakket."
Norton
9.3
Geweldig
"Norton antivirus is een grondlegger in de markt en een 39-malige winnaar van PCMag.com's Editors Choice award. De ouderlijk toezicht functies zijn ook niet te evenaren."
Panda
9.1
Erg Goed
"De anderen laten je extra betalen voor een VPN. Panda Security bevat een basis VPN voor iedereen. Dit alleen al maakt het een antivirus pakket dat het overwegen waard is."
Avira
8.8
Erg Goed
"Als je op zoek bent naar uitgebreide bescherming, dekt Avira je zeker. Surf met vertrouwen wetende dat je beschermd bent voor diegenen die je kwaad willen doen of je bespioneren. Avira is een winnaar naar onze mening!"
BullGuard
8.6
Goed
"Nieuwe dreigingen en gaten in beveiliging liggen altijd op de loer. Kies een antivirus pakket dat up-to-date blijft en zich continu verbeterd in het gevecht om jou veilig te houden online. Bullguard is die antivirus."
PC Protect
8.5
Goed
"Deze 'Ultieme Antivirus' biedt een antivirus motor, real-time bescherming, firewall, advertentie blokkades, disk opschonen, startup programma beheer, een browser beheerder en meer…"
Heimdal
8.2
Goed
"De antivirus markt heeft veel krachtige beveiliging oplossingen. De meeste komen met een zware prijs. Heimdal Security’s Thor Pro is niet het “meest geavanceerde beveiliging pakket ooit gebouwd”; Bekwame netwerk controle en fantastische systeem ondersteuning maken het een waardige keuze.
McAfee
-
Aanbieding niet beschikbaar
"In het geheel, komt McAfee's voornaamste waarde vanuit de brede variatie aan services en functies die het biedt, die allen een combinatie vormen om het betaalbaar en toepasselijk te maken voor grootschalige werkzaamheden voor meerdere apparaten die er voordeel uit halen onder dezelfde beveiliging software te werken."
Bitdefender
-
Aanbieding niet beschikbaar
“Kijk naar BitDefender als je gaat voor ongeëvenaarde prestatie en gebruiksgemak. Ongeacht jouw apparaat, of welk assortiment aan apparaten je momenteel gebruikt, is er een product dat past bij jouw specifieke wensen.”
Avast
-
Aanbieding niet beschikbaar
"Van de vier testen uitgevoerd door AV-Comparatives, verdiende Avast drie Advanced+ en één Advanced beoordeling. Dat is goed genoeg naar mijn weten. Avast staat sowieso in de top 10."
ZoneAlarm
-
Aanbieding niet beschikbaar
"ZoneAlarm is een prima presterende en effectieve antivirus oplossing. Het heeft wat tekortkomingen, maar zijn uitstekende antivirus mogelijkheden en lichte bescherming techniek maken het een vooraanstaande antivirus en de ideale keuze voor vele gebruikers. "