De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie

McAfee Recensie

-
Aanbieding niet beschikbaar
Onze Score: "In het geheel, komt McAfee's voornaamste waarde vanuit de brede variatie aan services en functies die het biedt, die allen een combinatie vormen om het betaalbaar en toepasselijk te maken voor grootschalige werkzaamheden voor meerdere apparaten die er voordeel uit halen onder dezelfde beveiliging software te werken."
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/

Bedrijfsachtergrond

McAfee werd opgericht in 1987 door John McAfee en groeide snel uit tot een van 's werelds grootste antivirus software aanbieders. Terwijl zij hun software pakketten en antivirus methoden ontwikkelde, groeide de populariteit van het bedrijf tot een punt waarop het gekocht werd door Intel in 2011. Sindsdien, is het onderdeel geworden van de Intel Security Division en bleef het qua producten groeien en uitbreiden om zich te ontwikkelen met de digitale markt.

Awards & Prijzen

Over zijn levensduur, heeft McAfee Antivirus verschillende awards verdiend van reputabele test bronnen en antivirus software beoordeling bedrijven.

McAfee Antivirus kreeg Endpoint Protection Awards uitgereikt van AV-Comparatives, een bedrijf toegewijd tot het testen van antivirus software. Van AV-Test, won het een award voor zijn perfecte score voor bruikbaarheid.

McAfee’s awards en onderscheidingen houden daarmee niet op; in 2018 verdiende het een Tech Innovator Award voor Endpoint Security van CRN en ontving het een Leader award van G2 voor Endpoint Protection in 2016.

Al deze informatie bevestigd dat McAfee Antivirus’ beschermende capaciteiten uitmuntend en efficiënt zijn. Zijn prestatiescore staat niet zo hoog aangeschreven als de beschermende capaciteiten, maar de breedte aan dekking aangeboden door McAfee pakketten maakt het een geweldige koop voor huishoudens met meerdere apparaten en verschillende gebruikers.

Beveiliging Functies

Al McAfee’s antivirus- en scan functies zijn toegankelijk via een centrale, gebruiksvriendelijke interface waar je activiteiten kunt instellen, kunt kijken naar prestatiestatistieken en schadelijke bestanden op je computer en internet activiteit en data kunt controleren.

Het antivirus aspect van de software wordt continu geupdate door deep scans van het internet, die bijdragen aan jouw computer’s firewall database. Deze firewall wordt dan voorbereid om schadelijke bestanden buiten je computer te houden, je waarschuwend voordat je iets anders toestaat binnen te komen om er zeker van te zijn dat je niet per ongeluk een download toestaat die schadelijke software bevat. In het geval dat er een virus wordt gedownload, kan McAfee dan je computer scannen en het schadelijke bestand verwijderen, omdat het weet hoe het virus eruit ziet.

Toen het tijd werd om onafhankelijke testen uit te voeren van AV-Test.org, een test centrum toegewijd aan het vinden van de beste antivirus producten, kreeg McAfee perfecte scores in zowel de ‘bruikbaarheid‘ als ‘bescherming‘ categorieën, 6 uit een mogelijke 6. Voor prestatie, ontving het een 5 uit 6, bijna perfect. Dit geeft aan dat McAfee uitstekende bescherming biedt voor virussen met efficiënte, gemakkelijke klant interfaces.

Voor AV-Comparatives, een andere antivirus test organisatie, won McAfee awards en beloningen voor categorieën in real-world bescherming testen, prestatie testen, en malware bescherming of verwijder testen. Echter, het scoorde geen awards in false alarm testen.

Als laatste, van NSS Labs, blokte McAfee 98.38 procent van exploits in hun testrapport: een zeer goede score voor totale antivirus verdediging cijfers.

Aanvullende Functies

McAfee’s licentie pakketten komen tevens met scan tools en geoptimaliseerde software die helpt jouw computer af te stellen voor een top prestatie. Deze werken door overdadige en junk bestanden te identificeren die al in je computer zitten waardoor je voortgang processen vertraagd of door achtergrondprocessen te identificeren die de bronnen van jouw computer belasten maar geen enkel voordeel bieden.

McAfee biedt ook een ‘Permanent Delete’ functie, welke gebruikers toestaat gevoelige bestanden te wissen waarvan ze niet willen dat deze per ongeluk verspreid worden. Dit is een waardevolle tool om identiteitsdiefstal te voorkomen.

Gebruiksgemak en Prestatie

McAfee’s user interface is een intuïtief bedieningspaneel toegankelijk via de desktop of taakbalk en staat de volledige controle toe van de software’s processen door een georganiseerd menu. Vanaf dit menu, kun je scans beginnen, specifieke bestanden selecteren, updates bestellen, of aanvullende software kopen via links naar de McAfee website.

Op het gebied van prestatie, test McAfee erg goed. De afname van je computer’s snelheid en kracht is het meest voelbaar wanneer het een full-system scan uitvoert maar zijn anders niet merkbaar. De firewall, het voornaamste middel waarmee het beschermd tegen virussen, belast jouw computer niet tijdens dagelijkse werkzaamheden. Norton, ter vergelijking, heeft uitgebreide bescherming en is wat beter in het verwijderen van virussen die op de één of andere manier je computer binnendringen, maar het belast merkbaar meer de prestatie van jouw systeem, hoewel beide softwarepakketten op dit gebied goed testen.

McAfee beschermd vele apparaten en heeft een groot aantal functies of opties voor afstemmen, scannen, of optimaliseren van jouw computer of apparaat. Dit maakt McAfee een top keuze voor hen met meerdere apparaten met verschillende beveiliging behoeften of focus.

Aantal Licenties en Pakket Details

Als gebruiker krijg je de mogelijkheid om uit verschillende typen pakketten te kiezen bij McAfee. Van het pakket met de minste mogelijkheden tot aan het pakket wat het meest uitgebreid is, ze zijn allemaal goed in wat ze doen. De keuze voor een type pakket hangt af van wat je precies nodig denkt te hebben qua beveiliging.

De beste raad is echter toch om voor het Total Protection pakket te gaan. Zoals de naam al doet vermoeden is dit het meest complete pakket en zit je hiermee dus altijd goed. Alternatieve opties zijn het iets lagere Antivirus Plus pakket of het basispakket wat simpelweg Antivirus is genaamd.

Een aantal specifieke eigenschappen zoals de firewall en ouderlijk toezicht zijn alleen inclusief bij het Total Protection pakket, waardoor dit sowieso de beste keuze is. Voor gebruikers van vele apparaten tegelijk is het daarnaast handig om we weten dat er Unlimited Devices als extra aanvulling bij deze pakketten zit, wat betekent dat je zoveel apparaten op jouw netwerk kunt beveiliging als je maar wilt.

Klantenservice

McAfee biedt community fora waar gebruikers elkaar kunnen helpen of gezamenlijke meningen kunnen delen over de software voor feedback aan McAfee’s developers. Als aanvulling, is klantenservice altijd beschikbaar op allerlei verschillende manieren: chat, telefonische, of e-mail ondersteuning is gevonden in slecht een paar klikken. Er is zelfs, een nieuwe, virtuele technicus ontworpen door McAfee om gebruikers te helpen veel voorkomende fouten of problemen op te lossen met uitmuntende effectiviteit.

Conclusie

McAfee Antivirus is een goed ontworpen product dat één van de meest brede soorten services en functies aanbiedt voor gebruik thuis, in het bijzonder in huishoudens met meerdere, verschillende apparaten. Het is ideaal voor netwerken van computers die geregeld samenwerken en meerdere malen per dag met het internet omgaan, aangezien McAfee’s antivirus en scan vaardigheden erg effectief zijn. McAfee’s intuïtieve user interface staat het toe het te beheren zonder irritatie en de prestatiecijfers zijn meer dan acceptabel met in overweging genomen de grondige verdediging die het biedt aan computers of apparaten onder zijn bescherming.


McAfee Producten Vergelijking

McAfee AntiVirus Plus
McAfee Internet Security
McAfee Total Protection
McAfee LiveSafe
Bekroonde PC Protection
Bescherming thuisnetwerk
McAfee WebAdvisor
PC-optimalisatie tools
Mac-apparaten
iOS smartphones en tablets
Android smartphones en tablets
Social Media Bescherming
Anti SPAM
Safe Family
True Key™-identiteitsmanager
1 Gebruiker
5 Gebruiker
5 Gebruiker
McAfee File Lock
Veilige Cloud-opslag
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/
Schrijf beoordeling over McAfee
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
McAfee Gebruiker Recensies
  • “McAfee is goed. TotalAV is beter!“
  • “Effectief zonder (merkbaar) verlies van prestatie. Overzichtelijke UI, dat is mijn idee van een goede bescherming software. “
  • “In deze versie, werkt alles nog vloeiender! Duidelijk aanbevolen.“
  • “Een must! Deze software beschermt je echt tegen virussen, adware etc. Een klein advies voor iedereen: NOOIT 2 antivirusprogramma´s installeren. Ik weet niet waarom, maar als je dit toch doet, helpen die antivirusprogramma´s niet!“
  • “Super tot nog toe. Afhankelijk van de instellingen, is de cache vaak nodig. Dat gezegd hebbende, een geweldig en stabiel systeem. Bedankt!“
  • “Bedankt. Ik zat vol met virussen. Echt hele goede antivirus software.“
  • “Super goed! Ik had twee virussen en het heeft me gered.“
  • “BEDANKT!!! Dus, ik had een virus dat een webpagina opende iedere keer dat ik mijn PC opstartte, maar nu is het weg, bedankt (^_^)“
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/