De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie
Norton

Norton Recensie

9.5
Geweldig
Onze Score: "Norton antivirus is een grondlegger in de markt en een 39-malige winnaar van PCMag.com's Editors Choice award. De ouderlijk toezicht functies zijn ook niet te evenaren."
Neem Norton - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
nl.Norton.com

Bedrijfsachtergrond

Norton bestaat sinds 1990 toen het internet en computers mainstream gingen en gebruikers veiligheid een nieuw tijdperk in zaken bleek. Sinds hun oprichting, hebben ze hun werkgebied verbreed van zakelijke beveiliging naar thuis beveiliging en zijn ze een dominante speler gebleven nadat ze op de markt verschenen. Vandaag de dag, focussen zij zich op beveiliging pakketten die passen bij zowel het gebruik voor PC´s als mobiele apparaten.

Awards & Prijzen

Norton heeft vele awards gewonnen over hun jaren van gebruik. PC Magazine gaf Norton een Editor's Choice Award in 2015, omdat ze staan voor topkwaliteit en bruikbaarheid voor consumenten. Van AV-test, won Norton een Innovation Award, ook in 2015. Top Ten Reviews' Randall Sutherland gaf Norton een 9.2 uit 10, en benoemde hun brede bescherming en geweldige gebruiksvriendelijkheid.

Beveiliging Functies

Norton's beveiliging software is uitgebreid.

Norton bewaakt voornamelijk jouw computer met een Smart Firewall die zowel dagelijks wordt geupdate met de nieuwste virus omschrijvingen om te helpen met firewall bescherming als een jaarlijkse update die uitgebreider is. Deze firewall staat constant aan en checkt alles dat jouw computer binnenkomt. Dit wordt het beste getoond door de software's geavanceerde waarschuwing systeem, die een kleine popup toont iedere keer dat iets waarvan Norton niet zeker is zich voorbereid je computer binnen te komen. Het geeft je de optie om op deze manier binnenkomende data pakketten te blokkeren of toe te staan.

Norton scant ook automatisch op bedreigingen van e-mail bijlagen, evenals links op Facebook posts of berichten. Een diepte scan is altijd beschikbaar vanaf de beveiliging hub, welke je toestaat een volledige scan van je computer te starten. Deze scan kan junk bestanden verwijderen waardoor jouw computer langzaam wordt of virussen die al op je apparaat zijn binnengedrongen voor Norton's installatie.

Bepaalde Norton pakketten bieden tevens een veilige VPN. Deze functie verbergt jouw echte IP wat voorkomt dat identiteitsdieven of virussen jouw activiteit volgen en gedetailleerde informatie over je leven kunnen achterhalen. Norton biedt ook een 'Safecam' functie om te voorkomen dat virussen je kunnen volgen wanneer je jouw webcam gebruikt. Dit is een uitstekende functie die je zelden ziet in andere antivirus pakketten.

Er zijn verschillende zeer betrouwbare bedrijven die Norton's prestatie hebben beoordeeld in onafhankelijke testen. Van Dennis Labs, kreeg Norton een AAA beoordeling en een 100 procent nauwkeurigheid score, wat de identificatie van virale bedreigingen aantoont. Van AV-test, een Duits onafhankelijk test lab, ontving Norton hoge beoordelingen in alle categorieën: 6/6 voor Bescherming, 5.5/6 voor Prestatie, en 6/6 voor Bruikbaarheid.

Aanvullende Functies

Norton biedt, afhankelijk van jouw software pakket, een hoeveelheid cloud data backup in het geval van hard drive falen of de diefstal van je apparaat.

Wachtwoord bescherming is inclusief in alle Norton pakketten.

Norton biedt ook Dark Web Monitoring. Deze functie scant het dark web, dat bestaat uit webpagina's die niet publiekelijk beschikbaar zijn, voor jouw persoonlijke informatie om je te waarschuwen van mogelijke identiteitsdiefstal.

LifeLock is het laatste Norton functie pakket, welke zich focust op betere identiteit bescherming mogelijkheden. Dit pakket biedt dark web monitoring, credit monitoring, een Identiteit Alert systeem om je te informeren over mogelijke identiteitsdiefstal, en financiële bescherming pakketten in het geval je informatie verloren gaat. Dit maakt Norton een uitstekende keuze voor hen die veel transacties online uitvoeren.

De familie bescherming functies door Norton worden beschouwd als de beste in de branche door nagenoeg alle antivirus beoordelaars en testers, dus als deze functie belangrijk is voor jou, dan is het nemen van Norton als je antivirus pakket een eenvoudige keuze.

Gebruiksgemak en Prestatie

Norton's applicaties worden beheerd door een centrale hub die toegankelijk is vanaf je desktop. Deze interface wordt constant beoordeeld als zeer gemakkelijk te gebruiken en intuïtief in ontwerp.

Norton staat erom bekend om enigszins zwaar te werken op bepaalde computers vanwege de vele functies en zeer uitgebreide Smart Firewall. Deze Firewall is verantwoordelijk voor het scannen van vrijwel alles wat met je computer probeert te communiceren, dus in ruil voor totale bescherming, in dit geval, krijg je iets minder snelheid. McAfee, aan de andere kant, biedt ongeveer dezelfde mate van bescherming met betere prestatie. Maar, McAfee biedt niet zoveel aanvullende functies of identiteit bescherming voordelen.

Norton heeft met grote regelmaat testen gewonnen waarin het voornaamste doel was om junk in een computer te verwijderen en binnengedrongen virussen uit te schakelen. Voor deze exceptionele soliditeit wordt betaald met een soort van extra belasting op de processen van je computer.

Aantal Licenties en Pakket Details

Bij Norton heb je als gebruiker de keuze uit verschillende pakketten die uitgebreide bescherming bieden. Je kunt hierbij je gegevens beschermen op apparaten zoals je PC, maar ook op een mobiel apparaat.

Het Security Standard pakket is een goed begin voor wie op zoek is naar een basispakket. Bijkomend voordeel is dat er gratis Norton Secure VPN bij in zit. Toch is het raadzaam om een stapje hoger te gaan voor het Deluxe of Premium pakket.

Een voordeel van de twee hoogste pakketten is dat er een geld terug garantie bij zit. Er staat een expert tot jou beschikking om je te helpen al jouw apparaten virusvrij te houden. Indien dit niet lukt, krijg je het geld terug, een dubbel veilige keuze dus.

Klantenservice

Norton heeft een gedetailleerd klantenservice netwerk dat zich richt op consequente beschikbaarheid ongeacht de tijd, dag of week. Je kunt online geholpen worden door ondersteuningsforums, klantenservice chat, en een 24/7 beschikbare telefoonlijn. Er zijn altijd medewerkers beschikbaar om mee te praten en om je te helpen technische problemen op te lossen of vragen met betrekking tot de software.

Conclusie

Er is een reden dat Norton één van de sterkste merken is in de antivirus markt. Niet veel providers bieden een dergelijk brede selectie van goed werkende functies, uitmuntende ondersteuning en volledige bescherming. Dit is een uitstekend antivirus software programma dat perfect is voor hen die veel zaken online doen, evenals voor hen die extra veiligheid functies voor het gezin nodig hebben.


Norton Producten Vergelijking

Norton 360 Standard
Norton 360 Deluxe
Norton 360 Premium
Aantal apparaten
Norton 360 Standard biedt bescherming voor 1 pc, 1 Mac® of 1 smartphone of tablet
Norton 360 Deluxe biedt bescherming voor tot 5 pc's, Mac®, smartphones of tablets
Norton 360 Premium biedt bescherming voor tot 10 pc's, Mac®, smartphones of tablets
Antispyware, antivirus en bescherming tegen malware en ransomware
Cloudback-up voor pc
10GB
50GB
75GB
Firewall voor pc en Mac
Wachtwoordbeheer
100% Virus Protection Promise
Ouderlijk toezicht
Secure VPN
1 pc, 1 Mac of 1 smartphone of tablet
Maximaal 5 pc's, Macs, smartphones of tablets
Maximaal 10 pc's, Macs, smartphones of tablets
SafeCam voor pc
Neem Norton - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
nl.Norton.com
Schrijf beoordeling over Norton
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
Norton Gebruiker Recensies
  • “Ik heb 3 kleine kinderen. De ouderlijk toezicht functies zijn echt goed. Raad dit aan voor iedereen die hun familie veilig wil houden online. Fenomenaal!“
  • “Zonder dit programma, zou ik niets opgemerkt hebben. Bedankt aan de ontwerpers van dit programma. “
  • “Makkelijk te gebruiken… Maar helemaal geweldig. “
  • “Erg goed.“
  • “Prima werk Geen reden om geen 5 sterren te geven.“
Neem Norton - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
nl.Norton.com