De10Beste Antivirus

Over ons - De10BesteAntivirus.com

Over ons

Wij testen en beoordelen de beste antivirus producten om jou te helpen je privacy online te beschermen (en je computer snel en soepel te laten blijven werken). Alle aangeboden informatie op deze site is gratis, maar we krijgen een commissie betaald van de verschillende software providers indien onze bezoekers Internet beveiligingssoftware kopen via onze site.

Omdat we nauw samenwerken met onze antivirus partners en veel bezoekers op onze site verwelkomen, kunnen we speciale prijzen en aanbiedingen geven die je nergens anders zult vinden.

Of je nu antivirus software nodig hebt voor verschillende apparaten in jouw kantoor, of bescherming nodig hebt voor je eigen mobiele telefoon of pc, wij hebben jaren aan ervaring op dit gebied en kunnen je naar de juiste oplossing wijzen. Met onze gedetailleerde en makkelijk te gebruiken top 10 lijst en vergelijkingstabel kun je makkelijk uitvinden welke antivirus software het beste is voor jou.

Waarom Antivirus Software belangrijk is

Antivirus software beschermt je apparaten tegen malware, en ontdekt en verwijderd het indien je het per ongeluk hebt gedownload of gehackt bent. Malware kan schade toebrengen aan je computer, mobiele telefoon of andere aangesloten apparaten door je bestanden te besmetten en te verwijderen, terwijl het je persoonlijke informatie verzameld zoals credit card nummers en wachtwoorden en verspreid naar andere apparaten op jouw netwerk.

Misschien heb je nog nooit een malware aanval meegemaakt, of denk je dat jouw apparaat ondoordringbaar is omdat je een wachtwoord voor jouw Wi-Fi gebruikt. Helaas, aanvallen kunnen op ieder moment plaatsvinden als je niet de juiste bescherming gebruikt.

Hackers worden steeds agressiever en beter in het doorbreken van cyberbeveiliging blokkades omdat er voor hen een hoge beloning is. Ze kunnen toegang krijgen tot een overvloed aan waardevolle en gevoelige informatie.

In een tijd waarin we meer en meer verbonden raken door onze telefoons, computers, smart home apparaten, auto's, tablets en horloges, is het cruciaal dat je jezelf beschermd voor dreiging van buitenaf. Anders ben je kwetsbaar voor de maar al te vaak voorkomende aanvallen, elke seconde van de dag.

Door in antivirus software te investeren, bescherm je jezelf, je familie en je bedrijf om geen slachtoffer te worden van een cyberaanval.


Nog steeds niet overtuigd dat je een goede Antivirus Software nodig hebt? Hier zijn wat beangstigende statistieken:

 • De hoeveelheid aan ransomware - de kwaadaardige programma's die pc's en zakelijke computers blokkeren totdat een afkoopsom is betaald - is de laatste twaalf maanden aanzienlijk gegroeid, met een stijging van 36% wereldwijd.
 • Meer dan 4000 ransomware aanvallen vinden dagelijks plaats!
 • 945€ Het gemiddelde bedrag geëist bij een doorsnee ransomware aanval
 • 1 op de 13 internet aanvragen leidt tot kwaadaardige programma's
 • ¬ 1.3 triljoen: Het totaal van slachtoffers gestolen bedrag door cybercriminelen wereldwijd in 2017
 • 554,159,621 unieke URL's werden als kwaadaardig geïdentificeerd door Internet antivirus onderdelen
 • 3,809,448 documenten werden dagelijks gestolen door cybercriminelen
 • 1 op de 131 e-mails bevat een kwaadaardig programma

  Bescherm jouw apparaten nu - wordt geen slachtoffer van cyber-crime!

  Klik om de beste antivirus software voor jouw behoeften vandaag te vinden.