De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie

BullGuard Recensie

-
Aanbieding niet beschikbaar
Onze Score: "Nieuwe dreigingen en gaten in beveiliging liggen altijd op de loer. Kies een antivirus pakket dat up-to-date blijft en zich continu verbeterd in het gevecht om jou veilig te houden online. Bullguard is die antivirus."
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/

Bedrijfsachtergrond

Bullguard werd opgericht in 2002 in Kopenhagen door Morten Lund en Theis Sondergaard. Hun hoofdkantoor zit momenteel in Londen en ze hebben rond de 100 werknemers in kantoren door heel Europa.

In November 2018 kondigde Bullguard een samenwerking aan met NordVPN, wereldwijd één van de meest betrouwbare VPN services. Het doel van deze samenwerking is om een complete cyberbeveiliging oplossing voor de hedendaagse consumentenmarkt te creëren. Helaas lijken er geen plannen om dit in hun bestaande Internet Security package te integreren. Het wordt los verkocht.

Awards & Prijzen

Bullguard wint consequent prijzen van onafhankelijke, in de branche gezaghebbende instanties voor hun antivirus pakketten. Maand na maand heeft AV-TEST het Internet Security package beloond met een Top Product Award. AV Comparatives gaf meerdere malen Advanced certificaten voor malware prestaties en malware verwijdering- en prestaties in 2018, waarbij de prestatie award een Advanced+ award was. Men nam ook de Best Security Software Award van Tech for Techs mee naar huis.

Het Premium Protection Package van Bullguard is ook award waardig. Het won meerdere awards in van AV-Comperatives in 2018, waaronder hun prestigieuze Gold Award voor malware bescherming.

Beveiliging Functies

Als je zoekt naar een goed compleet beveiligingspakket, hoef je niet echt verder te zoeken dan Bullguard. Zelfs de entry versie is een degelijk programma, biedt anti-malware, anti-ransomware, veilig browsen en Game Booster. Bullguard’s kwetsbaarheid scanner, welke ook deel uitmaakt van het entry pakket, heeft een aantal uitstekende test scores behaald in lab testen.

Kijkend naar het Internet Security package, welke tevens de firewall bezit die mist in het entry package, krijg je een volledig functioneel programma, voor een nog steeds redelijke prijs.

Als geheel blijft BullGuard hoge cijfers krijgen voor bescherming, prestatie en bruikbaarheid in testen gedaan door AV-Test.

Aanvullende functies

De entry versie bevat Game Booster. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit iets wat gamers aantrekkelijk kunnen vinden. Bullguard is de enige antivirus die een dergelijke functie heeft. Het biedt gamers malware bescherming door met je computer’s core processors te werken, herschikt open applicaties naar andere cores en spaart daarbij jouw game voor pieken en dalen in snelheid.

Gebruiksgemak en Prestatie

AV-Tests hebben Bullguard geweldige cijfers gegeven voor prestatie en bruikbaarheid, twee factoren die invloed hebben op de snelheid van jouw systeem. Je kunt er zeker van zijn dat Bullguard je niet zal vertragen, wat je ook aan het doen bent. Het werkt efficiënt op de achtergrond, om jou veilig te houden.

Als je een serieuze gamer bent, is er niet echt een andere keuze, omdat Bullguard services voor deze specifieke markt in zijn kern heeft ingebouwd, ongeacht welk pakket je gebruikt. Gamers zijn erg gevoelig voor prestatieproblemen en alles wat deze prestatie kan beïnvloeden. Vaak kunnen antivirusprogramma's veel verwerkingstijd in beslag nemen. Niet met Bullguard. Het is gebouwd met gamers in het achterhoofd.

Aantal licenties en Pakket details

Bullguard heeft 3 verschillende bescherming pakketten, beginnend met de entry level Antivirus, de mid-level Internet Security package en als laatste het Premium Protection package.

Zoals eerder benoemd over de entry package, is het een vrij compleet pakket, en met een prijs van €28,90 per jaar per apparaat is het ook veel goedkoper dan de concurrentie. Dat gezegd hebbende, zoals ook eerder benoemd, bezit het entry package geen firewall, hiervoor moet je een level hoger gaan.

De enige dingen die het hoogste pakket anders aanbiedt dan het mid-level pakket zijn de Identity Protection en Home Network Scanner. Indien je deze niet wilt of nodig hebt, denk ik dat het middelste pakket ideaal is, zonder twijfel.

Klantenservice

Afhankelijk van de taal die je spreekt, biedt Bullguard 24/7 e-mail ondersteuning. Maar dat beperkt zich tot Engelse en Roemeense ondersteuning. Nogmaals, het betreft alleen e-mail. Voor hen die Frans, Chinees, Deens, Nederlands, Duits of Zweeds spreken, beperkt de mogelijkheid om te e-mailen zich tussen 9 uur 's ochtends en 5 uur 's avonds CET.

Ze hebben wel uitgebreide Product Guides beschikbaar evenals een doorzoekbaar Help Center met heel wat veelgestelde vragen.

Tenslotte beheerd Bullguard ook een vrij druk gebruikersforum genaamd de Bullguard Zone. Algemene klanten of gamers kunnen vragen of opmerkingen plaatsen en krijgen antwoord van hun mede gebruikers of ondersteunend Bullguard personeel.

Conclusie

Ik ga je niet zeggen dat dit de beste antivirus op de markt is, want dat is het niet. Om eerlijk te zijn, zou ik zeggen dat er niet zoiets bestaat als een beste antivirus, omdat elke gebruiker en elk huishouden verschillend is en andere specifieke behoeften heeft.

Zoals boven al aangegeven, indien je een gamer bent, is dit duidelijk de beste keuze. Ben je dit niet, en zoek je een relatief goedkope antivirus (in vergelijking met sommige concurrenten), zie ik geen reden om Bullguard niet aan te raden. Dat gezegd hebbende, zou ik waarschijnlijk gaan voor het middelste of Premium level pakket omdat de relatief kleine verhoging in prijs heel wat bruikbare functies toevoegt.


BullGuard Producten Vergelijking

Antivirus
Internet Security
Premium Protection
1 Jaar / 1PC
1 Jaar / Meerdere apparaten
1 Jaar / Meerdere apparaten
Antivirus
Antiphising
Anti-Malware
Anti-Ransomware
Behavioral Detection Engine
Veilig verkennen
Kwetsbaarhedenscanner
Game Booster
Firewall
Ouderlijk toezicht
Cloudgeïntegreerde back-up
Pc-afstemming
Thuisnetwerkscanner
Identiteitsbescherming
Android Protection
macOS Protection
Gratis automatische updates
Gratis dag-en-nacht expertondersteuning
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/
Schrijf beoordeling over BullGuard
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
BullGuard Gebruiker Recensies
  • “Ga het downloaden!! Geweldige software en het gebruiken is zo simpel als 1, 2, 3!! Herkent virussen in no-time! Zoals ik het zie, de beste software! “
  • “Tevreden. Als gevolg van mijn goede ervaring met Bullguard, heb ik het ook op mijn mobiel geïnstalleerd.“
  • “Helemaal gaaf, kinderen kunnen het gebruiken het is zo makkelijk te gebruiken. Het vond en vernietigde 3 schadelijke virussen gelijk aan het begin.“
  • “Super software. Ik gebruik deze software al jaren en heb nog nooit problemen gehad. Lof en waardering, blijf zo doorgaan!“
  • “Dit programma is echt geweldig - Ik zou het aanbevelen.“
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/