De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie

ZoneAlarm Recensie

-
Aanbieding niet beschikbaar
Onze Score: "ZoneAlarm is een prima presterende en effectieve antivirus oplossing. Het heeft wat tekortkomingen, maar zijn uitstekende antivirus mogelijkheden en lichte bescherming techniek maken het een vooraanstaande antivirus en de ideale keuze voor vele gebruikers. "
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/

Beveiliging Functies

De antivirus heeft een reeks aan complete beveiliging functies die het een ideale keuze maken voor vele gebruikers.

• Ransomware bescherming - De antivirus beschermt gebruikers tegen schadelijke ransomware aanvallen. De mogelijkheid van het terugroepen van schadelijke bestanden maakt Webroot’s ransomware bescherming functie meer uniek dan andere antivirus oplossingen.
• Phishing bescherming - Phishing is een methode die wordt gebruikt om in het geheim gebruikersdata te verzamelen zonder toestemming van de gebruiker. De antivirus biedt uitgebreide bescherming tegen phishing door gebruik te maken van hun enorme cloud om schadelijke websites te blokkeren. Het beperkt ook de gevaren voor je privacy door microfoon en webcam bescherming te bieden.
• Firewall - Een firewall wordt gebruikt om inkomend en uitgaand netwerkverkeer te controleren en een grens te creëren tussen een vertrouwd intern netwerk en niet-vertrouwd extern netwerk door middel van vooraf vastgestelde beveiliging regels. De geupgrade Webroot firewall biedt belangrijke bescherming tegen wormen, virussen en andere malware.
• Download bescherming - Download bescherming zorgt ervoor dat er geen enkel bestand van een niet-vertrouwde bron wordt gedownload van het internet. Deze functie redt het apparaat om niet getroffen te worden door schadelijke bestanden van het internet.
• Real-time toezicht - Een apparaat moet continu gecontroleerd worden om apparaat veiligheid te garanderen. Webroot’s real-time toezicht blijft het systeem checken voor schadelijke virussen.

Tekortkomingen

Wachtwoord Beheerder - Hoewel de lijst met functies in de applicatie een Wachtwoord Beheerder bevat; heeft het beperkte mogelijkheden vergeleken met andere anti-malware applicaties. Norton en TotalAV zijn goede opties als wachtwoord veiligheid jouw grootste zorg is.

Geen Live Chat - Hoewel de website chat ondersteuning heeft in zijn vooraf geïnstalleerde versie, laat het dit uit na installatie. De gebruiker moet de applicatie´s ticketsysteem gebruiken of het online forum om een vraag met betrekking tot de software te laten oplossen.

Aanvullende Functies

Samen met nauwkeurige beveiliging tools, bevat ZoneAlarm een handige verzameling van aanvullende functies.

• Multi-OS ondersteuning - ZoneAlarm ondersteund meerdere besturingssystemen en apparaten inclusief Windows, Mac, Android en IOS systemen. Hoewel de antivirus niet tegemoet komt aan systemen van Linux, kunnen Linux gebruikers profiteren van antivirus oplossingen als Sophos en Comodo.

• Disk cleanup - Disk cleanup is een programma voor de schoonmaak van het geheugen die de prestatie en effectiviteit van een apparaat bevordert. ZoneAlarm is niet alleen licht van zichzelf maar verminderd ook het geheugengebruik van het apparaat door het opruimen van afval data in het geheugen.

• Ouderlijk toezicht - Ouderlijk toezicht geeft ouders de mogelijkheid de sites en inhoud waar hun kinderen toegang tot hebben op het internet te filteren.

Gebruiksgemak en Prestatie

Sommige antivirussen zijn enorm opdringerig en beïnvloeden de prestatie van een apparaat. ZoneAlarm lost dat probleem op door licht en snel te zijn. Het heeft geen nadelige invloed op de prestatie van een apparaat ongeacht welk pakket er gebruikt wordt.

De UI van de applicatie is ook recht door zee, duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. De antivirus wordt ondersteund op PC desktops, Mobiele apparaten en web browser extensies.

Licenties en Pakket Details

ZoneAlarm biedt een aantal pakketten en licenties wiens kosten variëren aan de hand van het aantal licenties en de duur waarvoor het is. Des te meer apparaten of licenties je toevoegt, des te meer waarde je voor hen krijgt.

Klantenservice

De ZoneAlarm community wordt geassisteerd door een uitgebreid klantenservice systeem. Hoewel de klantenservice geen Live Chat bevat, maakt het deze tekortkoming goed met andere opties. Gebruikers kunnen vragen stellen aan het helpcentrum door het aanmaken van een ticket en hier antwoord op krijgen gedurende ieder moment van de dag, 7 dagen per week. Er zijn ook online fora beschikbaar om nieuwe gebruikers te helpen.

Conclusie

ZoneAlarm is een lichte en snelle antivirus die geen afbreuk doet op de prestatie van welk apparaat dan ook. Het is geweldig tegen anti-phishing en heeft tevens het vermogen om ransomware activiteit terug te draaien. Al met al, een geweldige antivirus met een acceptabele prijs.


ZoneAlarm Producten Vergelijking

ZoneAlarm Free Antivirus
ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall
ZoneAlarm Extreme Security
1 jaar - 5 pc's
1 jaar - 5 apparaten
Antivirus en anti-spyware
Geavanceerde firewall
Tweerichtingsfirewall
Identiteitsbescherming
Spelmodus
Web Monitor
Anti-phishing
Dreigingsextractie
Real-time cloudbeveiliging
24/7 online ondersteuning
Anti-Ransomware
Mobiele beveiliging
Bedreigingsemulatie
Anti-Keylogger
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/
Schrijf beoordeling over ZoneAlarm
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
ZoneAlarm Gebruiker Recensies
  • “DE BESTE antivirus! ! ! Beste virusbescherming en firewall aller tijden!! Erg effectief en makkelijk te gebruiken.“
  • “Dit is mijn eerste software beoordeling want tot nu toe, wilde ik geen producten beoordelen. Maar ZONE ALARM heeft me van gedachte doen veranderen. Ik heb zoveel programma´s geïnstalleerd op mijn XP computer wat de reden was dat ik zo vaak geïnfecteerd was. Ik heb zoveel top antivirus merken gebruikt, maar als malware verscheen, was al mijn moeite tevergeefs, totdat ik Zone Alarm Antivirus + Firewall vond. Wanneer ik schadelijke software installeer, blokkeert het deze direct en werkt zo snel mogelijk om meteen de dreiging op mijn PC te eindigen. Nu ben ik helemaal gekalmeerd, alleen al door een software genaamd ZONE ALARM. HAHAHA EEN VAN DE BESTE ANTIVIRUS OPLOSSINGEN IN DE BRANCHE.“
  • “Zonder twijfel de beste firewall die je kunt kopen.“
  • “Deze website biedt het beste internet beveiliging product beschikbaar op de hedendaagse markt. Erg goede website en gebruiksvriendelijke layout. Ze hebben één van de beste internet beveiliging software producten momenteel beschikbaar. Ik zou dit product voorstellen aan iedere gemiddelde internetgebruiker op zoek naar een goede antivirus en een firewall.“
  • “Deze "Antivirus" software levert simpelweg alle bekende programma's zoals Microsoft over en markeert de software van kleine bedrijven als virussen aan, welke ze niet omschrijven. Als je betaald voor deze software, gooi je jouw geld weg! “
  • “De beveiliging instellingen zijn te krankzinnig zodat surfen op internet een ergernis is. Het vertraagd mijn verbinding en bevriest mijn browser tabbladen. Het blokkeert ook Skype! Je kunt tevens geen video's afspelen op fora. “
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/