De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie
Bitdefender

Bitdefender Recensie

9.1
ZEER GOED
Onze Score: “Kijk naar BitDefender als je gaat voor ongeëvenaarde prestatie en gebruiksgemak. Ongeacht jouw apparaat, of welk assortiment aan apparaten je momenteel gebruikt, is er een product dat past bij jouw specifieke wensen.”
Neem Bitdefender - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
nl.Bitdefender.com/speciale-aanbieding/38%-korting

Bedrijfsachtergrond

BitDefender is een privaat bedrijf dat werd opgericht in 2001 door Florin Talpes in Boekarest, Roemenië. BitDefender is over de laatste jaren gestaag opgeklommen in de rangorde, in 2018 kon gezien worden dat ze antivirus software leverden aan meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd. Tevens staan ze, sinds 2018, op de vijfde plaats op de lijst van marktaandeel in de wereld voor Windows antivirus verkopers.

Awards & Prijzen

Jaar na jaar, krijgt BitDefender awards en erkenning in de branche. Om een paar van hun meer recente awards op te noemen, verkregen ze meerdere Advanced+ awards van AV-Comparatives in het afgelopen jaar. Bij deze awards inbegrepen zit een award voor real-world bescherming en een andere voor malware bescherming. AV-Test heeft hun ook meerdere malen beloond voor beste prestatie en beste bescherming. Dit zijn slechts een paar van de talrijke awards die BitDefender heeft gewonnen voor hun antivirus pakketten.

Het meest opvallend, won BitDefender de Product of the Year award gepresenteerd door AV-Comparatives nadat het doorlopende Advanced+ beoordelingen kreeg in de categorieën real-world Protection, Malware Protection, Performance, Malware Removal en False Alarms. BitDefender heeft deze awards twee keer mee naar huis genomen.

Beveiliging Functies

Zoals met de meeste antivirus pakketten, heeft BitDefender een gratis versie evenals premium versies. De gratis editie bevat de echte basis van een antivirus, dreiging verdediging, en ransomware, net zoals web aanval wering, welke voorkomt dat je schadelijke websites bezoekt. Voor functies zoals ouderlijk toezicht, een firewall, en bestand encryptie, zul je moeten upgraden naar één van hun premium beveiliging pakketten.

Wat betreft malware bescherming, overtreft BitDefense de meeste antivirus pakketten. In onafhankelijke testen gedaan door AV-Comparatives, scoort BitDefender het hoogst als het aankomt op het blokkeren van ongewilde aanvallen.

We noemden hierboven awards, maar het is verhelderend om ook onafhankelijke lab testen te benoemen welke zijn uitgevoerd op antivirus software, en het soort scores wat BitDefender continu ontvangt.

Als ik dit in een paar woorden zou moeten opsommen, zou het zijn BitDefender blijft constant verbazen.

Ter aanvulling op de Product of the Year award die hierboven werd genoemd, uitgereikt door AV-Comparatives, heeft BitDefender een AAA certificering verdiend van SE Labs en ontving de hoogst mogelijke scores van MRG-Effitas, een organisatie die op effectiviteit test. Als laatste, werkt het AV-Test instituut, welke ook antivirus programma's testen en beoordelen, op een punten systeem. BitDefender verzamelde het hoogst mogelijke aantal van zes punten voor elke geteste categorie.

Aanvullende Functies

Zoals boven vermeld, heeft BitDefender ouderlijk toezicht, maar deze functie is alleen beschikbaar in hun premium pakketten. Deze pakketten bevatten ook webcam bescherming en een firewall.

Het middelste pakket beschikbaar van BitDefender is een uitgebreid pakket dat tevens een VPN bevat. Het moet echter genoteerd worden dat de inclusieve VPN beperkt is tot slechts 200 MB aan verkeer per dag per apparaat. Dit geldt voor het hoogste pakket hetzelfde.

Een duidelijk unieke functie beschikbaar in zowel het middelste als het hoogste pakket is iets genaamd Online Banking Protection. Deze functie, genaamd Safepay, voorziet je van een veilige, speciaal toegewijde browser van waaruit je al jouw shoppen en bankzaken kunt doen.

Gebruiksgemak en Prestatie

BitDefender heeft een nieuwe user interface, een beveiliging dashboard dat makkelijk te begrijpen is, en eenvoudig te besturen. Met het programma werkend op de achtergrond, heeft het heel weinig invloed op systeem prestatie, dus je hoeft er niet over in te zitten dat het je op dat gebied afremt. Echter, is het behoorlijk langzaam wanneer het zijn initiële disk scan doet na het installeren en instellen.

Aantal Licenties en Pakket Details

Het fundamentele verschil tussen de 3 voornaamste BitDefender pakketten is dat alleen het hoogste pakket 'Total Security 2019' bescherming biedt voor Windows, Mac, Android & iOS. De andere twee pakketten zijn geschikt voor alleen Windows PC's. Gelukkig, is het verschil in prijs niet dusdanig aanzienlijk, dus raden wij aan te gaan voor het hoogste pakket dat tot aan vijf apparaten dekt per jaar.

Klantenservice

BitDefender doet alles wat ze kunnen om ondersteuning te bieden aan hun gewaardeerde klanten. Je hebt als eerste de optie om te zoeken naar antwoorden in hun Kenniscentrum artikelen net zoals een valide selectie van how-to video's.

Als je op zoek bent naar meer directe manieren van ondersteuning, kun je ook een telefonische en chat optie vinden. Tenslotte, hebben ze een druk bezocht forum waar je hulp kunt inschakelen van je mede BitDefender gebruikers of ondersteuning van een BitDefender medewerker kunt krijgen.

Conclusie

BitDefender is een buitengewoon programma wat zeer competitief is geprijsd in de markt en in termen van beveiliging, is er weinig verschil tussen de mid-niveau en de topniveau pakketten. Er is ook geen behoorlijk verschil in prijs tussen de twee, maar indien je graag een paar Euro wilt besparen, is het mid-niveaupakket meer dan acceptabel.

Als er nergens anders naar wordt gekeken, gebaseerd op de beoordelingen en awards die dit product heeft verdiend, zul je de overtuiging voelen dat BitDefender jou en je huishouden kan beschermen met alle Internetbeveiliging die je nodig kan hebben.


Bitdefender Producten Vergelijking

Bitdefender Antivirus Plus 2024
Bitdefender Total Security 2024
Bitdefender Internet Security 2024
3 apparaten
5 apparaten
3 apparaten
Bescherming voor Windows
Complete Realtime Databescherming
Advanced Threat Defense verbeterd
Meerlaagse bescherming tegen ransomware
Anti-tracker nieuw
Microfoonmonitornieuw
Preventie Webaanval
Wi-Fi Security Advisor verbeterd
Veilig internetbankieren verbeterd
Hotspotbeveiliging
Portefeuille
Antiphising & antifraude
Analyse Kwetsbaarheden
Bestandsvernietiging
Webcambeveiliging
Privacy Firewall
Veilige Bestanden
Ouderlijk Toezicht
File encryptie
Preventie tegen netwerkbedreigingen
Anti-Theft
Betere prestaties
Bescherming voor macOS
Bescherming voor Android
iOS-beveiliging
Automatische upgrades
Gratis online ondersteuning
Neem Bitdefender - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
nl.Bitdefender.com/speciale-aanbieding/38%-korting
Schrijf beoordeling over Bitdefender
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
Bitdefender Gebruiker Recensies
  • “Geweldige bescherming. Op zoek naar een fatsoenlijke antivirus oplossing, ontdekte ik Bitdefender na het lezen van verschillende recensies. De software beschermd, controleert, en dat is wat het zou moeten doen! Nieuw geïnstalleerde programma's worden automatisch gescand op virussen - Wat kun je nog meer verlangen!!!“
  • “Grandioos. Gebruik Bitdefender op mijn PC, erg goed antivirus programma. Heeft mij reeds beschermd tegen verschillende kwaden :)“
  • “Verlossing. Deze antivirus is simpelweg geniaal. Je kunt niet anders dan deze software aanbevelen! Vandaar 5 sterren.“
  • “Niets negatiefs erover. Ik houd er van. Het doet wat het moet doen, en heeft zelfs nog meer in zijn mars, werkt geweldig!“
  • “Uitstekend! Erg goed programma, werkt precies zoals het moet!“
  • “Super. Werkt altijd en betrouwbaar. “
  • “Super bescherming, ben erg tevreden, ga zo door! “
Neem Bitdefender - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
nl.Bitdefender.com/speciale-aanbieding/38%-korting