De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie

Heimdal Recensie

-
Aanbieding niet beschikbaar
Onze Score: "De antivirus markt heeft veel krachtige beveiliging oplossingen. De meeste komen met een zware prijs. Heimdal Security’s Thor Pro is niet het “meest geavanceerde beveiliging pakket ooit gebouwd”; Bekwame netwerk controle en fantastische systeem ondersteuning maken het een waardige keuze.
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/

Over het Bedrijf

Heimdal Security is een Deens bedrijf opgericht in 2011. Het bedrijf is trouw aan zijn roots en heeft zijn producten gerelateerd aan een legendarisch Noors-figuur: Thor.

Hoewel Heimdal een jong bedrijf is vergeleken met andere namen in de beveiligingsbranche; Het reist geleidelijk naar de top. Het bedrijf is vastberaden nieuwe technologieën te ontwikkelen om hun gebruikers te beschermen tegen beveiliging breuken en cyber dreigingen.

Prestaties en Awards

Sinds zijn begin in 2011, is het bedrijf het schild geweest tegen ontelbare cybercriminele aanvallen en databeveiliging dreigingen. Hun gewaardeerde klantenbestand reikt tot 600,000 gebruikers en 5000 bedrijven. Vanwege hun uitstekende service, zijn ze beloond met internationale awards in de laatste paar jaren.

• Heimdal Antivirus won de “Most Educational Security Blog” in 2016.
• In 2017, was de antivirus oplossing genomineerd voor “Anti-virus Solution of the Year”.
• Bij de Computing Security Awards 2018, werd het bedrijf gekroond als winnaar van de “Anti-Malware Solution of the Year” categorie.

Beveiliging Functies

Thor Premium is één van de meest geavanceerde dreiging controlesystemen die er is en blokt alle externe gevaren. Maar het mist de kundigheid om op zichzelf bestaande bedreigingen te verwijderen. Toch, is Heimdal’s next-generation dreiging opsporing een waardige functie om te hebben voor iedere gebruiker.

De “DarkLayer Guard” is een uitgebreide firewall functie die real-time tweezijdige bescherming biedt. De functie blokt overdracht van alle DNS, HTTP, en HTTPS pakketten zodra deze als verdacht worden aangezien.

De “X-Ploit Resilience” zorgt ervoor dat er geen niet verstelde kwetsbaarheden over zijn in het systeem. Daarmee is het systeem beschermd tegen beveiliging bedreigingen zoals zero-day aanvallen, traffic redirects en data lekken.

De antivirus houdt ook een controle op het apparaat om communicatie in goede banen te leiden wat voorkomt dat virussen deep-level processen binnen het systeem aanvallen. Deze functie van Vector Detection gebruikt tweede generatie opsporing om de firmware van het systeem te beschermen.

Aanvullende Functies

Thor premium Home komt met add-ons die de algehele functies van de software verbeteren.
De auto-update gekoppeld aan instant software verstellen en verzekerd je dat de software up-to-date is. De TTPC tool staat gebruikers toe te onderzoeken welke processen de antivirus heeft geblokkeerd en laat deze vrij indien geschikt.

De software rekent af met kwetsbaarheden door meerdere lagen van bescherming. Beveiliging lagen zoals Anti-Ransomware, Anti-Malware en Anti-Scam beschermen de gebruiker van een aantal cyberdreigingen. Heimdal bevat ook een Web bescherming functie, die essentieel is voor het blokkeren van schadelijke websites.

Aantal Licenties en Pakket Details

De product basis van het bedrijf is divers en dekt zowel huiselijke gebruikers als klanten uit zakelijke kringen. Het heeft een gratis versie uitgebracht voor hun klanten om een beginnend idee en gevoel te krijgen van hun product.

Elke klant heeft verschillende behoeften en het bedrijf biedt bepaalde prijzen voor hun klanten vanuit huis. Er is een reeks aan pakketten en producten waaruit gebruikers kunnen kiezen aan de hand van hun eisen. Bovendien, voor het gemak, biedt het bedrijf een buitengewone 30-dagen geld terug proefperiode.

Thor Vigilance Home - Thor Vigilance Home heeft een sterke Firewall maar mist bepaalde antivirus functies. Zijn functionaliteit is bedacht rondom reactieve bescherming en heeft premium functies zoals sandbox en backdoor inspection. Het product werkt op drie apparaten voor slechts €49.95 en is geldig voor een heel jaar.

Thor Foresight Home - Thor Foresight home is een antivirus oplossing, die de sleutelfuncties van een firewall mist. Het is gebaseerd op een techniek van proactieve bescherming die draait op de achtergrond en je systeem schoon houdt. Het product is geprijsd op €59.95 voor drie apparaten en is geldig voor een jaar.

Thor Premium Home - Thor Premium Home is het exclusieve product van de home-based line. Het product koppelt zowel proactieve als reactieve bescherming technieken om voor een complete oplossing te zorgen. Het product is acceptabel geprijsd op €89.95 en kan worden gebruikt door drie apparaten voor een jaar. Omdat de prijs niet veel verschilt van het Foresight pakket, zou je zeker weten voor deze moeten kiezen...

Gebruiksgemak

De Heimdal antivirus producten zijn eenvoudig in te stellen en makkelijk te gebruiken. Alles wat je hoeft te doen is het installatiebestand downloaden van de website en deze toestaan een bepaling update uit te voeren. Zodra het is geïnstalleerd, opent het een tool genaamd “Heimdal Agent” op het hoofd dashboard.

Gebruikers kunnen kiezen tussen drie soorten layout om de user interface te krijgen die hun voorkeur heeft. De gebruikers kunnen ook systeem gezondheid rapportages inzien vanaf het dashboard. De software heeft een beperkte maar toch samengepakte set van functies, die het toestaat een duidelijke interface te hebben.

Ondersteuning

Klantenservice is misschien wel de meest onderschatte functie van ieder product. In Heimdal’s geval, is het één van hun sterkste onderdelen. Hoewel de antivirus geen support gedeelte heeft in de applicatie, is hun website de thuisbasis van een waanzinnig “Education Centre”.

De veelgestelde vragen en Support afdeling van de website hebben uitgebreide documentatie. Tevens komen bekende problemen, nieuwe veiligheid technieken en alle laatste updates in de cyberbeveiliging wereld uitvoerig aan bod voor het gemak van gebruikers.

Het bedrijf biedt ook een speciaal e-mail ticket systeem. Waar een gebruiker het probleem kan rapporteren dat hij of zij ondervindt. Opgeleide medewerkers reageren op deze tickets en zijn beschikbaar voor klanten gedurende elk tijdstip.

Conclusie

Hoewel Heimdal Antivirus niet een compleet beveiliging pakket is; zijn premium Thor functies hameren de meeste cyberbeveiliging bedreigingen weg door hun tweede generatie malware opsporing en strikte kleine controles.


Heimdal Producten Vergelijking

Thor Foresight
Thor Vigilance
Thor Premium
Unieke bedreigingspreventie van de meest geavanceerde Ransomware-virussen, spyware en APT's
Unieke op malware gebaseerde detectie en blokkering van malware VOORDAT deze uw pc bereikt
Meerlaagse, AI-aangedreven bescherming
Beveiligt uw web-browsing
Beveiligt uw online bankieren en betalingen
Phishing bescherming
Voorkomt dat cybercriminelen persoonlijke gegevens extraheren
Blokkeert gegevenslekkage
Werkt uw apps automatisch bij om beveiligingslekken in uw pc te dichten
Installeert uw favoriete software veilig en gemakkelijk
Firewall-integratie
Antivirus van de volgende generatie
Lokale handtekening / bestandsgebaseerd scannen
Realtime cloudscannen
Sandbox- en achterdeurinspectie
Scannen op basis van proces / gedrag
Lichtgewicht installatie en soepele prestaties
Zeer eenvoudig in gebruik
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/
Schrijf beoordeling over Heimdal
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
Heimdal Gebruiker Recensies
  • “Gebruik Heimdal Pro voor meer dan een jaar nu. Ik kocht het eigenlijk een beetje vanwege de malware bescherming om Norton te ondersteunen (wat niet al te deskundig is op dit gebied). Na verloop van tijd, heb ik geleerd dat de auto update tool ook erg praktisch is. Al met al een erg goed, sterk programma“
  • “Soms worden websites geblokkeerd waarvan ik weet dat ze veilig zijn. Maar het is beter om een te streng filter te hebben dan andersom… Klantenondersteuning antwoordde binnen 24 uur op een zeer bevredigende en gedetailleerde manier. “
  • “Antivirus software alleen is niet genoeg, dit werd duidelijk op mijn PC een tijdje terug. Malware blokkeerde mijn systeem zonder dat de antivirus software alarm sloeg, Heimdal had dat waarschijnlijk kunnen voorkomen.“
  • “In het begin, mocht ik deze tool graag totdat ik erachter kwam dat deze tool vaak verkeerde versies download van de software die het controleert en deze installeert. Plus dat deze tool de website van mijn e-mail aanbieder blokkeert, die veilig is. Daarom is er een check test gedaan met de URL scanner van VirusTotal en geen enkele tool bleek alarmerend! Het zou super zijn als je de taal van de versie van de software die wordt bekeken kunt aangeven, zodat je een verkeerde versie kunt stoppen en tegenhouden dat deze steeds wordt gedownload en geïnstalleerd. Overigens zou er ook een whitelist moeten zijn voor webpagina's. PS: Ik gebruik de pro versie die beschikbaar was als een gratis download op een website die een tijdje geleden weggevertjes aanbood.“
  • “Makkelijk te gebruiken. Beschermt tevens tegen browser toolbars. “
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/