De10Beste Antivirus

Disclaimer - De10BesteAntivirus.com

Disclaimer

Inhoud Aansprakelijkheid

De inhoudelijkheden van onze pagina´s werden gecreëerd met grote zorgvuldigheid. Echter kunnen we de nauwkeurigheid, compleetheid en tijdlijnen van de inhoudelijkheden niet garanderen. Als een service provider zijn we verantwoordelijk voor onze eigen inhoudelijkheden op deze site volgens algemene wetgeving. Echter, we zijn niet verplicht om overgedragen of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteit. Verplichtingen om het gebruik van informatie te blokkeren of verwijderen volgens algemene wetgeving blijven van kracht. Echter, aansprakelijkheid op dit gebied is alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke overtredingen, zullen wij deze inhoud gelijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor externe links

Onze aanbiedingen bevatten links naar externe websites van derde partijen op wiens inhoudelijkheden wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aannemen voor deze externe inhoudelijkheden. De inhoud van de gelinkte pagina´s is altijd de verantwoordelijkheid van de respectievelijke aanbieder of eigenaar van de pagina´s. De gelinkte pagina´s werden gecheckt voor eventuele wettelijke overtredingen op het moment van linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van linken. Echter, een voortdurende inhoudscontrole van de gelinkte pagina´s is niet toepasselijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en stukken op deze pagina´s gecreëerd door de site beheerders zijn onderdeel van Engels Auteursrechtelijke Wetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van auteursrecht benodigen de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of createur. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet commercieel gebruik. Voor de inhoudelijkheden van deze site die niet door de beheerder werden gemaakt, geldt dat de auteursrechten van derden in acht worden genomen. In het bijzonder inhoudelijkheden van derde partijen worden als dergelijk aangezien. Kom je nog steeds een schending van het auteursrecht tegen, dan vragen wij jou ons op de hoogte te stellen. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.