De10Beste Antivirus
Adverteerder publicatie
TotalAV

TotalAV Recensie

9.8
BESTE ALGEMEEN
Onze Score: "De geweldige bescherming tegen malware in al zijn vormen, talloze toegevoegde functies en het meeste waar voor je geld - al deze maken TotalAV onze algehele winnaar en meest populaire antivirus pakket."
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/

Bedrijfsachtergrond

Het bedrijf achter TotalAV is SS Protect. Ze zijn gevestigd in Hampshire in het Verenigd Koninkrijk en hebben circa 40 werknemers. Zij hebben ook kantoren in Venice, Californië.

Beveiliging Functies

Van de gratis versie tot de premium versies, TotalAV is een programma rijk aan functies. De gratis versie bevat alle basisfuncties nodig om jou en je apparaat veilig te houden. Het is licht, maar toch krachtig. Er zijn drie lagen naar de premium versie, met het Ultimate pakket die je de basisfuncties beschikbaar geeft in de gratis versie plus real-time bescherming, bescherming voor je smartphone, en meer.

TotalAV scoorde hoge punten in het opsporen van phishing sites tegen test samples en overtrof phishing bescherming software die is ingebouwd in verschillende internet browsers.

Aanvullende Functies

TotalAV’s Ultimate antivirus pakket bevat een wachtwoordmanager genaamd de Safe Password Vault, een VPN, evenals een Smartphone Optimizer & Protection. Deze beveiliging functie is een alles-in-één multiplatform functie die je blijft beschermen ongeacht waar je bent, op kantoor, thuis, of onderweg. Met de Optimizer, ben je in staat om je prestaties te versnellen terwijl je veilig browst, om nog maar te zwijgen over het geheugen van je telefoon.

Een extra Safe Browsing VPN toevoeging betekent dat je volledig anoniem kunt blijven terwijl je onderweg bent. (Let op, deze toevoeging wordt apart verkocht.)

Hier is een overzicht van de beschikbare functies:

Gebruiksgemak en Prestatie

Ben je verwarrende UI (User Interface) die moeilijk te navigeren is zat? Dan is TotalAv de duidelijke winnaar. Het hoofd dashboard is overzichtelijk en verdeeld in vier functiegebieden die duidelijk zijn te herkennen en makkelijk zijn te volgen. Dit hoofd dashboard navigeren is een makkie.

Zelfs voordat je op het punt komt waarop je jouw nieuwe programma opent, imponeert TotalAv met zijn eenvoudige download en installatie. Het is niet nodig uren uit te trekken om opties te kiezen en handmatig verschillende functies te installeren.

Welk platform je ook mee werkt, Windows, Mac, iOS, of Android, je kunt er zeker van zijn dat dit lichte, maar krachtige programma geen invloed heeft op je werk of games. Systeem processen lopen gesmeerd en laten jou doen wat je moet doen.

Een bijkomend voordeel vanuit een prestatie oogpunt is dat TotalAV constant jouw systeem checkt — zoekende naar problemen die invloed kunnen hebben op prestatie, om ze vervolgens op te lossen. Daar komt bij dat, als je op een punt aankomt waarbij jouw hard drive bijna vol is, en je continue naar dingen zoekt om te wissen, TotalAV een functie heeft die duplicaten opzoekt en ze verwijderd. Dit alles gebeurd op de achtergrond zonder dat het invloed heeft op de snelheid van jouw systeem.

Aantal Licenties en Pakket Details

Als je op zoek bent naar de gratis versie, kun je deze op een enkel apparaat downloaden, maar wees alert, dit is niet het programma met alle functies.

Indien je het volledige programma kiest, bieden ze een 30-dagen geld terug garantie, zodat je eigenlijk een testperiode met het product hebt. Dit risicovrije aanbod alleen al zal genoeg moeten zijn voor jou om TotalAv te proberen!

Er zijn een aantal belangrijke toevoegingen in het ultimate pakket waarvan onder andere de Password Vault, Smart Phone Optimizer & Protection voor zowel iOS en Android apparaten, en de Safe Surfing VPN. Als dit programma´s zijn die je niet al hebt, dan is het zeker de moeite waard om het ultimate pakket te bekijken. VPN´s worden meer en meer noodzakelijk om onze data en onszelf te beschermen tegen hen die ons zouden kunnen bespioneren. Dus het kan zijn dat ondanks de hogere kosten de Ultimate versie het meest rendabel is voor jou.

Let op dat terwijl de TotalAV gratis versie een prima programma is, het geen real-time bescherming bevat. Dus mijn mening is dat je zult moeten kiezen om voor één van de premium versies te gaan, zelfs als je beslist om de lagere premium versie te nemen.

Klantenservice

TotalAV biedt uitstekende klantenservice. Je hebt de optie om hun kenniscentrum artikelen en veelgestelde vragen te doorzoeken of gaat direct naar de bron door contact met ze op te nemen via de telefoon, e-mail of chat.

Conclusie

De gratis versie is erg geschikt als het aankomt op malware bescherming, maar mijn aanbeveling is om het medium antivirus Pro pakket te overwegen, op zijn minst. De geweldige bescherming, gekoppeld aan toffe extra functies en uitstekende klantenservice maken deze een onbetwiste winnaar!


TotalAV Producten Vergelijking

TotalAV Ultimate Antivirus
TotalAV Antivirus Pro
TotalAV Essential Antivirus
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Aantal apparaatlicenties
6
5
3
Extra Ransomware bescherming
Realtime antivirusbescherming
Beschermt tegen trojans, virus, adware, spyware & malware
Beschermt tegen phishing-zwendel
Maak ruimte vrij met Disk Cleaner
Pc-prestatie- en optimalisatietool
Afstand firewallbescherming
Blijf veilig online met Web Shield-extensie
Browseropschoner en -beheerder
Antivirus eBook
Veilige wachtwoordkluis
24/7 snelle voorrangsondersteuning
Smartphoneverbeteraar en -beschermer
30 dagen-geld-terug-garantie
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/
Schrijf beoordeling over TotalAV
Deel jouw kennis om anderen te helpen
Captcha
TotalAV Gebruiker Recensies
 • “Duidelijke aanbeveling. Simpelweg top, werkt perfect! :)“
 • “Loopt onmerkbaar op de achtergrond. Sinds ik dit TotalAV programma nam, had ik nooit meer last van virus problemen of iets wat daarop leek. Ben erg tevreden!“
 • “Slaagde erin een virus te verwijderen :) Geweldige antivirus - zelfs de gratis versie! :) “
 • “Het is erg goed. Mijn PC loopt sneller. Ik zou het aanbevelen. Jammer dat de pro versie niet gratis is. “
 • “heeft mijn computer schoongemaakt en de werking enorm verbeterd. A+! “
 • “Ik ben blij met de gratis virus scan van totalav. De scans worden goed en snel uitgevoerd.“
 • “Hallo… In dit digitale tijdperk, is het van groot belang om je apparaten met persoonlijke informatie beveiligd te hebben tegen spyware, adware, phishing of zelfs bots en/of exploitware. Ik denk dat TotalAV deze taken goed onder controle heeft… en ze hebben kleine toegevoegde functies om de cache op te schonen, en het RAM geheugen en het netwerk schoon te houden… Ik ben zeker blij met TotalAV en kan deze software met goed geweten aanbevelen! Groetjes DD.“
 • “In mijn vriendenkring, was ik de eerste met virusbescherming voor de mobiele telefoon. Aan het begin van 2019! Met dank aan TotalAV zelfs gratis! Ik heb ook de cleaner geïnstalleerd. Ten zeerste aanbevolen, beide programma´s. Het geeft een goed gevoel veilig te surfen...“
 • “Tot dusver, erg tevreden, is heel goed, behalve dan de permanente irritante upgrades vragen.“
 • “Aardig uitgebreid beveiligingspakket. Voor meer dan 2 jaar is dit de software van mijn keuze geweest voor PC beveiliging. Uitgebreide functies zijn al geïntegreerd in de gratis versie, maar ik ben overgestapt op de pro versie om nog meer te krijgen. Algehele aanbeveling! “
 • “de gratis antivirus werkt prima maar ze willen dat ik de betaalde versie van de software koop - vrij brutaal als je het mij vraagt...“
 • “Erg makkelijk te gebruiken en verbeterd systeem bronnen. Ik zou dit product aanraden aan al mijn vrienden en kennissen. “
 • “Heel tevreden met mijn aankoop - bedankt top10antivirus.online voor de aanbeveling. De prijs is zeer acceptabel voor het aantal functies wat wordt aangeboden en mijn PC lijkt veel sneller te zijn dan eerst!“
 • “mijn zus heeft deze site aangeraden en het werkt heel goed, bedankt“
Neem TotalAV - Bescherm Jouw Computer
Bescherm jouw computer van virussen, hackers en cyber aanvallen!
www.TotalAV.com/speciale-aanbieding/