De10Beste Antivirus

Antivirus Beoordelingen (Mac)

TotalAV
9.8
Uitstekend
"De geweldige bescherming tegen malware in al zijn vormen, talloze toegevoegde functies en het meeste waar voor je geld - al deze maken TotalAV onze algehele winnaar en meest populaire antivirus pakket."
Intego
9.5
Beste Mac Antivirus
"Intego biedt erg goede bescherming voor Mac gebruikers, inclusief een krachtige antivirus, net zoals goede aanvullende functies als ouderlijk toezicht filters en een opruim tool. Via onze link krijg je een speciale korting van 50%, wat dit de beste keuze maakt voor Mac bezitters, qua prestatie en prijs kwaliteitverhouding."
Norton
9.3
Geweldig
"Norton antivirus is een grondlegger in de markt en een 39-malige winnaar van PCMag.com's Editors Choice award. De ouderlijk toezicht functies zijn ook niet te evenaren."
Avira
9.1
Erg Goed
"Als je op zoek bent naar uitgebreide bescherming, dekt Avira je zeker. Surf met vertrouwen wetende dat je beschermd bent voor diegenen die je kwaad willen doen of je bespioneren. Avira is een winnaar naar onze mening!"
Panda
8.8
Erg Goed
"De anderen laten je extra betalen voor een VPN. Panda Security bevat een basis VPN voor iedereen. Dit alleen al maakt het een antivirus pakket dat het overwegen waard is."
PC Protect
8.5
Goed
"Deze 'Ultieme Antivirus' biedt een antivirus motor, real-time bescherming, firewall, advertentie blokkades, disk opschonen, startup programma beheer, een browser beheerder en meer…"
BullGuard
8.3
Goed
"Nieuwe dreigingen en gaten in beveiliging liggen altijd op de loer. Kies een antivirus pakket dat up-to-date blijft en zich continu verbeterd in het gevecht om jou veilig te houden online. Bullguard is die antivirus."
Heimdal
7.8
Goed
"De antivirus markt heeft veel krachtige beveiliging oplossingen. De meeste komen met een zware prijs. Heimdal Security’s Thor Pro is niet het “meest geavanceerde beveiliging pakket ooit gebouwd”; Bekwame netwerk controle en fantastische systeem ondersteuning maken het een waardige keuze.