De10Beste Antivirus

Antivirus Beoordelingen (Mac)

TotalAV
9.8
Beste voor Mac
"De geweldige bescherming tegen malware in al zijn vormen, talloze toegevoegde functies en het meeste waar voor je geld - al deze maken TotalAV onze algehele winnaar en meest populaire antivirus pakket."
Intego
9.5
Geweldig
"Intego biedt erg goede bescherming voor Mac gebruikers, inclusief een krachtige antivirus, net zoals goede aanvullende functies als ouderlijk toezicht filters en een opruim tool. Via onze link krijg je een speciale korting van 50%, wat dit de beste keuze maakt voor Mac bezitters, qua prestatie en prijs kwaliteitverhouding."
Norton
9.4
ZEER GOED
"Norton antivirus is een grondlegger in de markt en een 39-malige winnaar van PCMag.com's Editors Choice award. De ouderlijk toezicht functies zijn ook niet te evenaren."
Bitdefender
9.2
ZEER GOED
“Kijk naar BitDefender als je gaat voor ongeëvenaarde prestatie en gebruiksgemak. Ongeacht jouw apparaat, of welk assortiment aan apparaten je momenteel gebruikt, is er een product dat past bij jouw specifieke wensen.”
Panda
9.1
ZEER GOED
"Andere antivirussoftware laat je bijbetalen voor een VPN. Panda Security bevat een basis VPN voor iedereen. Dit alleen al maakt het een antiviruspakket dat het overwegen waard is."
Avira
8.8
Goed
"Als je op zoek bent naar uitgebreide bescherming, dekt Avira je zeker. Surf met vertrouwen wetende dat je beschermd bent voor diegenen die je kwaad willen doen of je bespioneren. Avira is een winnaar naar onze mening!"
McAfee
-
Aanbieding niet beschikbaar
"In het geheel, komt McAfee's voornaamste waarde vanuit de brede variatie aan services en functies die het biedt, die allen een combinatie vormen om het betaalbaar en toepasselijk te maken voor grootschalige werkzaamheden voor meerdere apparaten die er voordeel uit halen onder dezelfde beveiliging software te werken."